tisdag 1 december 2009

Christer Vinni

Ett chockartat besked nådde oss i Eskilstunabutiken i dag.
Allas vår Christer finns inte bland oss mer. Han gick bort i en hjärtinfarkt i går.
Så svårt att ta in, helt ofattbart. Denna vitala, aktiva, ödmjuka, ibland väldigt stressade kille finnns inte längre hos oss. Han skulle vara hos oss i nästa vecka på sin turné med Jessica. Men så blev det inte. Livet smäller till oss ibland och det har det verkligen gjort nu.
Tankarna går till hans familj, och vi finns där för att stötta så gott vi kan.
Sov gott Christer. Vi skall hålla siffrorna och timmarna:) Saknar dig.

4 kommentarer:

  1. Vi är vägg i vägg granne med Christer Vinni och hans hustru Eija.Denna sorgfyllda måndags kväll fick vi besök av Eija som var orolig eftersom Christer uteblev från avtalad möte med henne.
    Efter 5 timmars väntan och telefon samtal när vi skulle köra iväg och söka efter honom på egen hand mötes vi av polisen utanför hans bostad.
    Då fick vi beskedt om hans plötsliga bortgång måndagen den 30 december klockan 23.15.

    Under alla dessa år som grannar har jag varje vardagsmorgon klockan 05.15 sett honom vid köksbordet i sitt hem drickandes en kopp kaffe innan han for till jobbet.

    De senaste tre dagarn har inte varit tänt i köket hemma hos honom.Det är fortfarande ofattbart att han finns inte bland oss.

    vi saknar vår goda härliga granne Christer Vinni och känner en enorm medlidande med hans hustru Eija.

    Vår gode vän vi hoppas att du på väg och kör till en bättre plats.

    Vi saknar dig Familjen Nickbon Wendel

    SvaraRadera
  2. Vet inte hur ni hittat min blogg men spelar egentligen ingen roll i denna svåra stund när vi känner samma chockartade förlust av Christer.
    Han som skulle vara hos oss på torsdag denna vecka och styra och ställa. Ge goda tips och peppa oss inför julförsäljningen.
    Men vi kommer att vara väldigt peppade för hans skull. Och någonstans tror jag att han tittar ned på oss och håller tummarna. Saknar honom oerhört.
    Ha det gott och ta hand om Eija.

    SvaraRadera
  3. Denna vecka har varit tung.Tänker mycket på dig Christer,Tankarna går mycket till din kära fru Eija också.Då jag vet vad hon går igenom just nu.Har haft många roliga men även jobbiga stunder tillsammans med dig.Du har stöttat och tröstat mig på vägen i mitt hårda liv och varit en fantastisk chef.Du sa till mig när jag hade det tufft "Tur man inte vet vad som ska hända".Livet är så orättvisst Saknar dig Christer.

    Fast du inte är här
    kan vi ändå höra din röst
    I ensamheten det ger oss tröst
    Ännu kan vi höra ditt skratt
    Vi alla saknar dig
    Sov så gott

    Maggan butik 9 Täby

    SvaraRadera
  4. My condolences to you Eija.
    Sasha

    SvaraRadera